eng
Budapest
14:05
Vonat borona "Green Way"
Vonat borona "Green Way" - photo 1 Vonat borona "Green Way" - photo 2 Vonat borona "Green Way" - photo 3 Vonat borona "Green Way" - photo 4 Vonat borona "Green Way" - photo 5
Posted: 8 August 2018, 12:44

Vonat borona "Green Way"

Ft 1,416,514/piece
wholesale price
Ft 1,416,514-6,827,800/piece
Бобренко Дмитрий
специалист по работе с клиентами
Flagma member since 7 August 2018

Description

Flex fogú borona Zöld út munkaszélességgel 7,31m, aggregáció típusú pótkocsi, a traktor szükséges teljesítmény legalább 80HP szélessége 7m boronák, kiigazítás a támadási szöge a fogak a két pozíció 38 ° és 50 °, kompakt váz. Elérhető méretek: 7m, 9m, 11m, 14m, 17m, 21m. Ár kérésre.

Ajánlott:

befejezése után mezők vagy tárcsázás művelés;
A magágy előkészítése ültetésre különböző haszonnövények, így a búza, repce, lucerna, stb.;
gyomirtás alatt fehér szálakat;
zárása és a nedvesség eltávolítására kéreg;
egységesebb bekeverését és eloszlatását a növényi maradványok.
A csuklós kialakítás lehetővé teszi a jó üzlet akárhány növényi maradványok, még szalma tekercs. Egyenletes eloszlása ​​a reziduumok elhaladása után boronák, biztosítja az egyenletes telítettségét a talaj szerves anyag és a nedvesség megtartását, ami viszont közvetlenül befolyásolja a következő betakarításig.

A konstrukció lehetővé teszi a hurkok, hogy menjen be a mezőbe jóval korábban, mert a loop-borona nem annyira érzékenyek a talajnedvesség miatt a távolság 280 mm-es rudak között a tollak nem ragadt, és eltömődés a borona. Ez lehetővé teszi, hogy időben a munka, hogy lezárja a vizet, és távolítsa el a fedelet.

Work ekék test - egy kés-szerű fog (rombusz), és a keresztmetszete készült nagy szilárdságú acélból. Fogak vannak elrendezve az arány 70 fogak per 1 m Capture. Rombusz keresztmetszete a fogat összehasonlítva a hagyományos négyszög keresztmetszetű fogak, amelyek többsége a funkció lehetővé teszi borona azáltal, hogy minden technológiai műveleteket csökkenti a terhelést a húzóerőt a traktor 20%, ami viszont lehetővé teszi a használatát a traktor teljesítmény 80-370l. s. aggregáció Boronálók szélessége 5 és 24m. Fogak zakreplenyna keresztirányú rudakat forgócsaposan összekapcsolt 16 sorban hurok. és ez viszont lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű másolatot a terepen a kúra.

Szerkezet csóva-borona van szerelve egy kompakt váz, amely lehetővé teszi, hogy a közlekedés a borona, amikor mozog mezőről mezőre anélkül, hogy további támogatást és amelyek kiváló minőségű hengerelt sínek. Zephyr-borona van szerelve egy hidraulikus hajtással, amely lehetővé teszi a 3-5 percig. transzfer gép szállítási munkavégzési helyzetbe, és fordítva.

Amikor a borona kötött talajokon áll a konfigurációs lehetőség a nehéz hurkok megerősített fogak, amelyek telepítve vannak a kerekek mögött a traktor, ahol a maximális tömörítés a talaj.

A jobb működés ekék prekomenduem használni 16-soros loop.

Mindegyik 16 sorban nyomvonal két darab 8-sorozat, amelyet be lehet állítani külön-külön, ha szükséges, például amikor a túlzott törmelékmezőt vagy elégtelen kapacitása a traktor.

Ad number: 1712407   |  views: 23  
Flagma member since 7 August 2018

Similar ads

Ft 1,089,390/pc  
Wholesale price
Ft 1,089,390-6,728,950/pc
Аверс-Агро, LLC, UA +2 ads
Az Ön országára vonatkozó egyszeri vásárlási vagy forgalmazási lehetőségeket tekintjük meg. Rotációs borona Green Star beépített üzemi elemek, a...
Show more
Contact the company
Бобренко Дмитрий
специалист по работе с клиентами
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Write a message
Select category
×
Login to your account