eng
Budapest
12:07
Moduláris gabona szárító МСК-1
Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 1 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 2 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 3 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 4 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 5 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 6 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 7
Renewed: 2 April 2020, 15:01

Moduláris gabona szárító МСК-1

57,200/piece
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
Flagma member since 12 June 2018

Description

A moduláris gabona szárítókat a gabona, valamint az olajos magvak és hüvelyesek szárítására használják. Optimálisan alkalmazhatók olyan növényekre, mint a kukorica, a búza, a napraforgó, az árpa, a repce és sok más típusú mezőgazdasági termék. A gabona szárító berendezés fő célja a feldolgozott növények nedvességtartalmának csökkentése. Ezt úgy érik el, hogy átjuttatják a feltöltött termék levegőjét egy bizonyos hőmérsékletre melegítve.

A termékek előzetes feldolgozása gabona szárítókon a következő előnyökkel jár:
• a fölösleges nedvesség eltávolítása a növényekből biztosítja a legkedvezőbb feltételeket a termékek hosszú távú tárolására;
• a színtulajdonságok, valamint a gabona megjelenése és illata a legmagasabb;
• a termék nedvességtartalmának általános igazítása kiküszöböli a magas nedvességtartalmú területeket, ami lehetetlenné teszi a veszélyes zónák és a rothadás terjedésének a tárolt termék teljes tömegére kiterjedését;
• egy hosszú ideig tárolt termék nem veszíti el az ízét;
• a mezőgazdasági termékek szárítása megakadályozza a veszélyes mikroorganizmusok és kártevők terjedését;
• A szárításon átesett növények képesek lesznek ellenállni a nagy távolságokon történő szállításnak, és ez szintén magas költségekkel jár.
Ezenkívül az MСК gabona szárítók magas termelékenységű szárítási folyamatot biztosítanak, megtakarítják a vállalkozás energiaforrásait, és rekord rövid idő alatt kifizetik az üzleti tulajdonosokat.

A gabona szárító működési elve:
A terméket a garatba töltik. Ezenkívül a garatban egy szállítócsavar segítségével a gabona elosztódik a gabona szárító teljes hossza mentén. Ezután a gravitáció hatására szitákkal átmetszik. A beépített termisztor szabályozza a takarmány hőmérsékletét. Az égők melegítik a levegőt a kívánt hőmérsékletre, amelyet belsejébe nyomóventilátorok biztosítanak. A bemeneti és a levegő hőmérsékletének egységességét az automatizálási rendszer biztosítja.
A gabona szárító alsó részében vannak olyan hengerek, amelyeket időszakosan kapcsolnak be, ezáltal meghatározzák a termék tartózkodási idejét az oszlopban. A láncos szállítógép kiüríti a terméket a ürítő tölcsérből. A központ lehetővé teszi a szükséges üzemmódok beállítását. Telepíthető a szárító testére vagy külön helyre vehető.
A gabona szárító műszaki jellemzői:
Az MСК gabona szárítógépeit a legújabb világ tudományos és műszaki fejlődésével összhangban tervezték. Képesek 10 t / h és 100 t / h közötti nagy kapacitásokkal működni. A moduláris felépítés lehetővé teszi a berendezések termelékenységének növelését a vállalkozások növekvő kapacitásának megfelelően. A berendezés kapacitása 25m3 és 79 m3 között lehet.
Az optimálisan kiválasztott termékoszlop vastagsága 300 mm kedvező feltételeket teremt a felesleges nedvesség egyenletes eltávolításához. A gabona szárítók teljes mérete minimálisra csökken, ami csökkenti azok teljes tömegét és lehetővé teszi a kis méretű helyekre történő telepítést.
A gazdaságos égők minimális mennyiségű üzemanyagot fogyasztanak, ami lehetővé teszi a szárítási folyamat összköltségének csökkentését és a gyártási költségek minimalizálását. A ventilátorok és a szállítómechanizmusok energiahatékony villamos motorokkal vannak felszerelve, amelyek jelentősen csökkentik a termelés során felhasznált teljes energiafogyasztást.

A moduláris gabona szárítók megtervezése meglehetősen egyszerű, hatékony és eredményes egységekből és mechanizmusokból áll, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú szárítási folyamatot.
A gabona szárító a következő komponensekből áll:
• vételi tölcsér a termék betöltése céljából;
• csavaros elosztó mechanizmussal ellátott garat;
• alumínium vagy cink külső sziták;
• horganyzott acélból készült belső sziták (rozsdamentes acél előállítása lehetséges);
• fogadási részleg;
• centrifugális kétlapásos ventilátorok;
• állítható Venturi-égők;
• légkeverő kamra;
• központ;
• adagolóhengerek gabona kirakodásához;
• kaparó szállítószalag;
• ürítő tölcsér;
• fém szerviz platform.

Ad number: 1713334   |  views: 20  
Flagma member since 12 June 2018

Similar ads

8
Konténer (mobil) a gabona tárolására és adagolására
825/pc DAP
ТПК Агромаш, LLC, UA +4 ads
A gyártó vállalat konténereket, bunkereket, tartályokat, különféle konténereket gyárt és szállít az európai piacra gabonafélék és más ömlesztett...
Price on request
ППЖТ, LLC, RU +26 ads
Az MKU daru telepítését modulus sínek be- és kirakodására és szállítására kínáljuk Tárgyalható ár Az MKU daru telepítését 2 vasúti peronra kell...
MPT-6 autószállító rakodása 1. oldal
Price on request
ППЖТ, LLC, RU +26 ads
Az MPT-6 jármű rakodása és szállítása, 2008. szeptember 1. Nincs kihasználva, tartalékban van. Az autószállító: - Konzolos daru beszerelése,...
Show more
Contact the company
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
By phone
In messenger
Say, that you found an ad on Flagma
Safety rules: Do not agree to a prepayment if you are not sure about the reliability of the company.
Write a message
Select category
×
Login to your account