eng
Budapest
13:37
Moduláris gabona szárító МСК-1
Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 1 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 2 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 3 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 4 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 5 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 6 Moduláris gabona szárító МСК-1 - photo 7
Renewed: 15 November 2019, 07:53

Moduláris gabona szárító МСК-1

57,200/piece
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
Flagma member since 12 June 2018

Description

A moduláris gabona szárítókat a gabona, valamint az olajos magvak és hüvelyesek szárítására használják. Optimálisan alkalmazhatók olyan növényekre, mint a kukorica, a búza, a napraforgó, az árpa, a repce és sok más típusú mezőgazdasági termék. A gabona szárító berendezés fő célja a feldolgozott növények nedvességtartalmának csökkentése. Ezt úgy érik el, hogy átjuttatják a feltöltött termék levegőjét egy bizonyos hőmérsékletre melegítve.

A termékek előzetes feldolgozása gabona szárítókon a következő előnyökkel jár:
• a fölösleges nedvesség eltávolítása a növényekből biztosítja a legkedvezőbb feltételeket a termékek hosszú távú tárolására;
• a színtulajdonságok, valamint a gabona megjelenése és illata a legmagasabb;
• a termék nedvességtartalmának általános igazítása kiküszöböli a magas nedvességtartalmú területeket, ami lehetetlenné teszi a veszélyes zónák és a rothadás terjedésének a tárolt termék teljes tömegére kiterjedését;
• egy hosszú ideig tárolt termék nem veszíti el az ízét;
• a mezőgazdasági termékek szárítása megakadályozza a veszélyes mikroorganizmusok és kártevők terjedését;
• A szárításon átesett növények képesek lesznek ellenállni a nagy távolságokon történő szállításnak, és ez szintén magas költségekkel jár.
Ezenkívül az MСК gabona szárítók magas termelékenységű szárítási folyamatot biztosítanak, megtakarítják a vállalkozás energiaforrásait, és rekord rövid idő alatt kifizetik az üzleti tulajdonosokat.

A gabona szárító működési elve:
A terméket a garatba töltik. Ezenkívül a garatban egy szállítócsavar segítségével a gabona elosztódik a gabona szárító teljes hossza mentén. Ezután a gravitáció hatására szitákkal átmetszik. A beépített termisztor szabályozza a takarmány hőmérsékletét. Az égők melegítik a levegőt a kívánt hőmérsékletre, amelyet belsejébe nyomóventilátorok biztosítanak. A bemeneti és a levegő hőmérsékletének egységességét az automatizálási rendszer biztosítja.
A gabona szárító alsó részében vannak olyan hengerek, amelyeket időszakosan kapcsolnak be, ezáltal meghatározzák a termék tartózkodási idejét az oszlopban. A láncos szállítógép kiüríti a terméket a ürítő tölcsérből. A központ lehetővé teszi a szükséges üzemmódok beállítását. Telepíthető a szárító testére vagy külön helyre vehető.
A gabona szárító műszaki jellemzői:
Az MСК gabona szárítógépeit a legújabb világ tudományos és műszaki fejlődésével összhangban tervezték. Képesek 10 t / h és 100 t / h közötti nagy kapacitásokkal működni. A moduláris felépítés lehetővé teszi a berendezések termelékenységének növelését a vállalkozások növekvő kapacitásának megfelelően. A berendezés kapacitása 25m3 és 79 m3 között lehet.
Az optimálisan kiválasztott termékoszlop vastagsága 300 mm kedvező feltételeket teremt a felesleges nedvesség egyenletes eltávolításához. A gabona szárítók teljes mérete minimálisra csökken, ami csökkenti azok teljes tömegét és lehetővé teszi a kis méretű helyekre történő telepítést.
A gazdaságos égők minimális mennyiségű üzemanyagot fogyasztanak, ami lehetővé teszi a szárítási folyamat összköltségének csökkentését és a gyártási költségek minimalizálását. A ventilátorok és a szállítómechanizmusok energiahatékony villamos motorokkal vannak felszerelve, amelyek jelentősen csökkentik a termelés során felhasznált teljes energiafogyasztást.

A moduláris gabona szárítók megtervezése meglehetősen egyszerű, hatékony és eredményes egységekből és mechanizmusokból áll, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú szárítási folyamatot.
A gabona szárító a következő komponensekből áll:
• vételi tölcsér a termék betöltése céljából;
• csavaros elosztó mechanizmussal ellátott garat;
• alumínium vagy cink külső sziták;
• horganyzott acélból készült belső sziták (rozsdamentes acél előállítása lehetséges);
• fogadási részleg;
• centrifugális kétlapásos ventilátorok;
• állítható Venturi-égők;
• légkeverő kamra;
• központ;
• adagolóhengerek gabona kirakodásához;
• kaparó szállítószalag;
• ürítő tölcsér;
• fém szerviz platform.

Ad number: 1713334   |  views: 7  
Flagma member since 12 June 2018

Similar ads

8
Price on request
ТПК Агромаш, LLC, UA +4 ads
Az АСМ-15 АК gabonatisztító gép előnyei szívókamrával (porgyűjtő): - beltérben is használható (kiegészítő levegőtisztítás nem szükséges); -...
$30,000/pc EXW  
Wholesale price
$25,000-35,000/pc
Shandong EAAK Machinery, LLC, CN +2 ads
Az EK4020 egy újonnan kifejlesztett CNC szálas lézervágó gép, amely nemzetközi szabványokkal rendelkezik. Nagyteljesítményű Sharp lézer...
3
500/pc  
Wholesale price
€470-500/pc
Промтрейд, PE, UA
Sajtgyár. Kád sajt készítéséhez. Térfogat 100l. 2 mm-es rozsdamentes acél Tan 3 kW Nem szabványos berendezések gyártása
Show more
Contact the company
Линник Валерий
руководитель отдела продаж
By phone
Say, that you found an ad on Flagma
Write a message
Select category
×
Login to your account