rus
Будапешт
19:11
Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól
Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 1 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 2 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 3 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 4 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 5 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 6 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 7 Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól - фото 8
Обновлено: 6 ноября 2019, 09:02

Hamis mennyezet a T-profilon a gyártótól

Цена по запросу
Долгов Николай
маркетолог
на Флагма с 16 января 2019

Описание

A "Kraft Decensystem Ukraine" cég négy profilprofilt gyárt: Nova, Fortis, HD és RH100. A profil látható része szélessége 24 mm (standard) vagy 15 mm (vékony) lehet. A modellek egymás között különböznek működési jellemzőik és költségeik szempontjából. Minden modell teljesen kompatibilis egymással és a Kraft Led világítási rendszerrel. Szín (a Nova kivételével) - bármilyen szín a RAL skála szerint, különféle fa, fémek, kő utánzata.

A kivitel könnyen kézzel összeállítható és speciális felfüggesztésekkel rögzíthető a mennyezetre. Ezután vagy a lemezeket (gipszkarton, ásványi, fém, üveg, tükör, fa stb.), Vagy a GLK fémkazettákat helyezzük az összeszerelt profilcellákba.
A T-profilokból összeállított szerkezet alkalmas mennyezeti lemezek beépítésére szabványos méretben 600x600 mm, valamint 600x1200 mm és egyéb méretekben cellákhoz, amelyek többszörös 600 mm-es méretűek.
Az összes, a Kraft Decensystem Ukrajna által gyártott profilnak további merevítői vannak, amelyek további erőt nyújtanak terhelés alatt. Ezenkívül az összes fővezető tűzkompenzátorral van felszerelve. Egy speciális kivágás kompenzálja a fém hőtágulását tűz esetén és megakadályozza a mennyezet összeomlását.

Minden termék Ukrajnában és az EU-ban tanúsított.

Látogasson el honlapunkra, ahol részletes információkat talál. Vegye fel velünk a kapcsolatot tanácsért és téves számításért

Номер объявления: 1713155   |  просмотров: 10  
Свяжитесь с компанией
Долгов Николай
маркетолог
По телефонам
Скажите, что нашли объявление на Флагма
Правила безопасности: Не соглашайтесь на предоплату, если не уверены в надежности компании.
Написать сообщение
Выбрать раздел
×
Вход в личный кабинет